ثبت درخواست و دريافت ويزا توريستى و مولتى اسپانيا

اسپانیا یکی از کشورهای اروپایی است که در جنوب غربی قاره سبز قرار دارد و عضو پیمان شینگن است. بنابراین، ضرورت دارد تا گردشگرانی که قصد سفر و بازدید از جاذبه‌های اسپانیا را دارند، پیش از سفر به آنجا از طریق مجموعه آفتاب اسپانیا اقدام نمایید

شرایط ثبت درخواست و دريافت ويزا توريستى و مولتى اسپانيا

ویزای توریستی یا گردشگری (شینگن)

ویزای توریستی یا گردشگری (شینگن): به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد اقامت کوتاه‌ مدت در اسپانیا به منظور تفریح یا بازدید را داشته باشند. ویزای توریستی اسپانیا برای مدت مشخصی صادر می‌شود و به مسافر اجازه‌ کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان ویزا را نمی‌دهد.

مدارک مورد نیاز

  • شناسنامه
  • گذرنامه: اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد.
  • سه قطعه عکس رنگی زمینه سفید؛ در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، دو قطعه عکس رنگی از هر کدام از همراهان نیز باید در مدارک موجود باشد.
  • آدرس محل کار و منزل به طور دقیق
  • اسناد وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی
نکته های مهم
  • در زمان مصاحبه یک کپی از کلیه مدارک را به همراه داشته باشید
  • کلیه‌ مدارک فارسی باید دارای ترجمه رسمی باشند.
  • در صورت عدم پذیرش مدارک ارائه شده عودت نخواهد شد.
  • ممکن است تعیین وقت مصاحبه چند هفته طول بکشد
زمان لازم برای صدور ویزا

بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته به طول می‌انجامد. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، وضعیت متقاضی مشخص می‌شود.

هزینه صدور ویزا

هزینه صدور ویزای توریستی اسپانیا ۶۰ یورو به ازای هر بزرگسال و ۳۵ یورو برای کودکان شش تا دوازده سال است که در زمان ارائه‌ مدارک به صورت نقد در سفارت توسط متقاضی پرداخت می‌شود. این مبلغ بابت بررسی درخواست و مدارک است و در هیچ حالتی عودت داده نمی‌شود.

ثبت درخواست