اقامت از طريق ثبت ازدواج

یکی از حقوقی که شهروندان کشورهای عضو اتحادیه اروپا دارند رفت‌وآمد و اقامت آزاد در کشورهای اتحادیه است. هرگاه یکی از این شهروندان با یک شهروند خارج از اتحادیه اروپا ازدواج نماید، حق رفت‌وآمد و اقامت در اتحادیه اروپا به همسر وی نیز منتقل می‌شود که نوع اقامت را اقامت اسپانیا از طریق ازدواج نامیده‌اند. البته تحقق آن در کشور اسپانیا به‌سرعت امکان‌پذیر نیست. به‌عبارت‌دیگر، به سبب ازدواج با یک شهروند اسپانیایی می‌توان از حق اقامت آن کشور برخوردار شد اما در خوش‌بینانه‌ترین حالت، طول روند اقامت در اسپانیا از طریق ازدواج، ۳ ماه است. درکل، فردی که با یک شهروند اسپانیا ازدواج نموده ظرف مدت سه ماه بعد از ورود به اسپانیا، باید برای اخذ کارت اقامت اسپانیا اقدام کند.

اقامت اسپانیا از طریق ازدواج